Vilkår og betingelser

OM VILKÅR OG BETINGELSER

Generelt
Disse betingelsene gjelder for avtale om levering av produkter og tjenester, også omtalt som varer eller varen, til sluttkunder i Norge. Vennligst les gjennom vilkårene før du handel hos Innovatera.no. Ved kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser.

Selger er:
Innovatera AS
Gaustadalléen 21,
0349 Oslo.
Telefon: 48494983

E-post post@arcticnutrition.no

Foretaksnummer 915 748 457, og blir omtalt som «Innovatera», «vi» eller «oss».

Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen uavhengig av salgskanal, og blir i det følgende benevnt «du», «deg», «din», «ditt» eller «kunder».

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Produktinformasjon
Detaljert informasjon om produktene våre finnes under varespesifikasjonen på produktsiden i "Butikk".

Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Ekspedering av ordre
Normalt sendes varene fra vårt lager innen 5 virkedager etter at ordren er mottatt. Vi tar forbehold om lengre leveringstid i perioder med mye trafikk hos oss eller vår transportpartner. Brevpakker leveres normalt sett i din postkasse og er sporbare, men i enkelte tilfeller, må du hente pakken på postkontor. Da vil henteseddelen ligge i postkassen.

Ved kjøp av abonnement blir varene også normalt sendt fra vårt lager innen 5 virkedager. Deretter mottar du nye forsendelser i tråd med avtalt leveringsfrekvens. Du kan når som helst logge inn på Min Side for å gjøre endringer på ditt abonnement.

Frakt
Vi sender ut varene med Posten. Frakt er gratis for alle abonnenter. For enkeltkjøp er fraktkostnaden 49,- kroner.

Betaling
Som kunde kan du velge om du vil betale med bankkort (bankkort og kredittkort) eller via faktura. Ved kortbetaling krever vi betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden. Kortbetalinger går gjennom vår leverandør av betalingsløsninger, PayEx. Ved valg av faktura sendes denne via e-post eller per per dersom e-post ikke fungerer.

Personopplysninger
Innovatera.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register. Detaljert informasjon om vår håndtering av personopplysninger finnes under personværn og cookies.

Kortinformasjon
Når du handler med kort hos Innovatera.no blir betalingen behandlet av PayEx, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa, MasterCard og American Express. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Ditt kortnummer vil kun være synlig for PayEx, og vi får melding når transaksjonen har gått i orden.

RUTINER FOR RETUR AV VARER

Avbestilling
Dersom du ønsker å avbestille en enkelt ordre må du ta direkte kontakt med oss. Dersom du er abonnent kan du selv kansellere ditt abonnement under "Min side". Vi gjør oppmerksom på at varene kun kan avbestilles før de har blitt sendt fra vårt lager.

Den raskeste måten å komme i kontakt med oss på er å bruke kontaktskjemaet under "Kontakt oss". Det går også an å ta kontakt på telefon 48 49 49 83 eller på post@arcticnutrition.no.

 

Reklamasjon
Alle henvendelser som gjelder reklamasjon, skade på varer, feil ved leveransen eller angre kjøp, skal rettes skriftlig via epost til post@arcticnutrition.no. Du vil da bli kontaktet av oss. Vi ber om at varer ikke sendes tilbake til oss før du har fått beskjed om dette fra oss.

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi oss skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Innovatera.no vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett
Forbruker kan gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at selger har oppfylt sin opplysningsplikt i henhold til angrerettloven og varen og angrerettskjema er mottatt. Forbruker må gi melding til selger dersom angreretten benyttes. Fristen anses overholdt dersom meldingen er sendt innen fristens utløp. Det stilles ikke formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig. Hvis du benytter deg av angreretten innen fristen skal du ha tilbake det du har betalt for varen. Varen skal sendes tilbake til selger før oppgjør finner sted. Returkostnader må du dekke selv, med mindre selger har misligholdt avtalen eller selger i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare fordi den bestilte vare ikke var tilgjengelig. Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Det vil si at du kan ikke angre kjøpet hvis du har brutt forseglingen på produktet. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Garanti
Innovatera.no tilbyr ikke garanti som går ut over kunderettighetene i forbrukerkjøpsloven.

Varighet
Aktive abonnementer hos oss forlenges automatisk til du som kunde velger å si opp.

Registrering
For å handle hos Innovatera.no må du ha leveringsadresse i Norge (med unntak av Svalbard og Jan Mayen). Kunden trenger ikke å registrere seg hos oss, men har muligheten til det. Registreringen er gratis og uten forpliktelser om kjøp. Vi lagrer opplysningene på en sikker måte, og opplysningene vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende. Det er kun navn, e-post, og adresse vi lagrer. Ta godt vare på passordet ditt. Det er din egen sikkerhet slik at ikke uvedkommende skal misbruke brukernavnet ditt. Du bestemmer selv passord når du registrerer deg. Passordet kan tilbakestilles via e-post. Du kan registrere deg når du bestiller varer og følge med på bestillinger/ gjøre endringer under Min Side.

Innovatera.no kan ikke inngå avtaler med mindreårige uten foresattes godkjenning. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15år. Kredittkjøp kan kun gjennomføres av personer over 18 år og forutsetter at du har en kredittkortavtale med din bank eller ditt kortselskap.

Copyright
Innhold på www.innovatera.no er Innovatera AS sin eiendom. Dette innholdet er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelse av produktene, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Innovatera AS.

Har du ytterligere spørsmål om angrerett, angrefrist eller reklamasjoner kan du kontakte oss.

Abonnement
Et abonnement av produkter hos oss har ingen bindingstid eller varighet. Du har full oversikt over bestillingene dine på Min Side. På denne siden kan du pause bestillinger, kansellere abonnementet, eller bestille mer varer. Abonnementet varer frem til du selv velger å si opp.